Δέρμα λουστρίνι – πώς να το φροντίζεις;

2 λεπτά
Σε αυτό το άρθρο:

Οι τσάντες και τα παπούτσια από δέρμα λουστρίνι απαιτούν τη σωστή φροντίδα, εάν θέλεις να διατηρούνται σε πολύ καλή κατάσταση και να απολαμβάνεις την περιποιημένη εμφάνιση τους. Πώς να φροντίζεις το λουστρίνι; Πάνω απ’ όλα πρέπει να θυμάσαι, ότι το κλειδί για την επιτυχία βρίσκεται στον τακτικό καθαρισμό τους και στην τακτική στίλβωση τους. Χάρη σε αυτά, το βερνικωμένο στρώμα δε θα φθείρεται ούτε θα κάνει ρωγμές, και τα παπούτσια και αξεσουάρ φτιαγμένα από αυτό το είδος δέρματος θα φαίνονται κομψά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η περιποίηση του βερνικωμένου δέρματος, παρά τα φαινόμενα, δεν είναι δύσκολη, αλλά πολύ σημαντική είναι η τακτικότητα και η συνέπεια.

Εάν θέλεις τα λουστρίνια σου – ανεξάρτητα αν είναι κλειστά παπούτσια, oxfords, μοκασίνια ή μποτάκια – να μην κάνουν ρωγμές και να μη λυγίζουν, θυμήσου μερικούς κανόνες, που θα σου επιτρέψουν να τα φροντίσεις σωστά:

Προσοχή!

Ποτέ μην χρησιμοποιείς παρασκευάσματα με κερί για την περιποίηση του βερνικωμένου δέρματος – μπορεί να προκαλέσει ρωγμές και ζημιές σε αυτό, που δεν θα μπορέσουν πλέον να αφαιρεθούν.

Οι τσάντες, τα πορτοφόλια ή ακόμα και οι ζώνες από λουστρίνι φαίνονται εξαιρετικά κομψές και αποτελεσματικές, υπό την προϋπόθεση ότι διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Όπως και στην περίπτωση των παπουτσιών, για να παραμείνει η γυαλάδα τέτοιων αξεσουάρ όσο το δυνατόν περισσότερο, πρέπει να τα φροντίζεις τακτικά.

Για τον σκοπό αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ίδια tricks και τους ίδιους κανόνες που ισχύουν για τη φροντίδα των βερνικωμένων υποδημάτων ή δες και μερικούς επιπλέον τρόπους:

Θα βρεις τόσο τα βερνικωμένα παπούτσια και αξεσουάρ, καθώς και τα προϊόντα προορισμένα για τον καθαρισμό ή για τη στίλβωση τους στο ευρύ απόθεμα epapoutsia. Θυμήσου, να φροντίζεις τα βερνικωμένα παπούτσια και τα αξεσουάρ σου από τη στιγμή που τα αγόρασες, και θα σου κρατήσουν χρόνια.

Προσοχή !

Οι αναγραφόμενες συμβουλές πάντα δοκιμάζονται στα δικά μας υποδήματα. Ωστόσο, υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο, οι περιγραφόμενες μέθοδοι να μην είναι αποτελεσματικές, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στη βλάβη των υποδημάτων. Να θυμάσαι, πως τις συμβουλές που περιγράφονται στα άρθρα μας, τις χρησιμοποιείς πάντα με δική σου ευθύνη, ενώ το παραπάνω κείμενο δεν αποτελεί στοιχείο για τυχόν εγγυήσεις.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr.
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
βαλιτσες, ανδρικα αθλητικα παπουτσια, crocs γυναικεια, παιδικα παπουτσια, skechers, oxford shoes, tommy hilfiger τσαντεσ, rains backpack

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Κλείσιμο