Γόβες στιλέτο ή με χοντρό τακούνι – ποιες να διαλέξεις;

2 λεπτά

Τα κομψά παπούτσια με ψηλό τακούνι πρέπει να βρίσκονται στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν ξέρουν, ποια ανύψωση να επιλέξουν – τις γυναικείες γόβες στιλέτο ή τις γόβες με χοντρό τακούνι, που είναι της μόδας εδώ και μερικές σεζόν; Και τα δύο σχέδια έχουν τα πλεονεκτήματα τους – το μυστικό έγκειται στο σωστό ταίριασμα τους με τη σιλουέτα σου. Δες ποιο μοντέλο – γόβες στιλέτο ή με χοντρό τακούνι – ταιριάζει σε σένα.

Και τα δύο σχέδια είναι μοντέρνα, καθολικά και πολύ όμορφα πάνε με τις επίσημες, κομψές, αλλά και τις καθημερινές εμφανίσεις.

Γόβες στιλέτο – σε ποια πάνε;

Πολλές γυναίκες υποθέτουν, ότι οι γόβες είναι καθολικά υποδήματα, τα οποία είναι κατάλληλα για τον κάθε τύπο φιγούρας. Αφού αυτά τα παπούτσια πολύ καλά λεπτύνουν και επιμηκύνουν τα πόδια. Και αυτό είναι αλήθεια – ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες, αλλά δεν θα είναι πάντα η τέλεια επιλογή.

Οι γόβες στιλέτο φαίνονται καλύτερα πάνω σε λεπτά πόδια. Οι γυναίκες που έχουν μακριά και πολύ αδύνατα πόδια επιλέγοντας αυτό το είδος παπουτσιού θα αποκτήσουν ανεπιθύμητο αποτέλεσμα ξυλοπόδαρων. Το λεπτό τακούνι επίσης δε θα φαίνεται καλά στις γυναίκες με γεμάτες γάμπες και ισχία – θα υπογραμμίσει μόνο τις καμπύλες τους.

Με τι να φοράς τις γόβες στιλέτο;

Αυτά τα παπούτσια είναι αρκετά καθολικά, τα οποία μπορείς να τα φοράς τόσο με φορέματα, φούστες όσο και με παντελόνια. Οι μαύρες γόβες στιλέτο είναι μια καλή επιλογή για επίσημες περιστάσεις – π.χ. στο γραφείο ή για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Θα τις ταιριάξεις με επιτυχία με τα περισσότερα σύνολα. Οι μπεζ γόβες στιλέτο είναι ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο των τελευταίων σεζόν – πολύ όμορφα φαίνονται ως στοιχείο αέρινων και ελαφρών εμφανίσεων, αλλά επίσης και των πιο κομψών. Μια πρωτότυπη λύση είναι οι γόβες στιλέτο με μπαρέτα.

Ξέρεις ότι…;

Οι γόβες nude είναι τα αγαπημένα παπούτσια της δούκισσας Κέιτ.

Γιατί αξίζει να διαλέξεις γόβες με χοντρό τακούνι;

Όλο και πιο μοντέρνα παραλλαγή για τις γόβες στιλέτο είναι τα παπούτσια με χοντρό τακούνι. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό είδος τακουνιού σε ορθογώνιο ή τετράγωνο σχήμα. Τέτοια μοντέλα είναι πολύ δημοφιλή όχι μόνο επειδή είναι εξαιρετικά μοντέρνα, αλλά και πολύ πιο άνετα από τις γόβες. Το πιο μεγάλο τακούνι παρέχει μεγαλύτερη στήριξη στα πόδια, εξαλείφοντας τον πόνο (που είναι συχνός με το λεπτό τακούνι). Για ποια οι γόβες με χοντρό τακούνι αποτελούν την τέλεια επιλογή; Για τις γυναίκες με πιο γεμάτα πόδια – το χοντρό τακούνι θα ευθυγραμμίσει τις αναλογίες και οπτικά θα λεπτύνει τα γεμάτα μέρη του σώματος.

Εμφανίσεις με χοντρό τακούνι σε πρώτο πλάνο

Με τι ταιριάζουν τα παπούτσια με αυτή την ανύψωση; Πολύ όμορφα πάνε με κομψές εμφανίσεις και με τα σύνολα του γραφείου – ειδικά οι μαύρες ή οι μπεζ γόβες με χοντρό τακούνι. Αυτά τα υποδήματα φαίνονται τέλεια στα σετ σε στυλ boho, μαζί με αέρινα φορέματα, τουνίκ και με φαρδιά παντελόνια.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
converse, karl lagerfeld sneakers, hispanitas, tamaris, birkenstock, tommy hilfiger τσαντεσ, timberland, stan smith

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Κλείσιμο