Παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία. Ποια να επιλέξεις, για να περάσεις την ημέρα χωρίς πόνο;

2 λεπτά

Αν ανήκεις στα άτομα, που δουλεύουν σε όρθια στάση, αξίζει να ξεκινήσεις τη δημιουργία της στολής εργασίας σου από την επιλογή των σωστών παπουτσιών. Και αυτό επειδή η εργασία σου απαιτεί να περνάς αρκετές ώρες την ημέρα πάνω στα πόδια, πράγμα το οποίο επηρεάζει τα πέλματα και τη σπονδυλική σου στήλη. Γι’ αυτό τα υποδήματα πρέπει να παρέχουν στα πόδια την κατάλληλη στήριξη και να αποτρέπουν τη δημιουργία οδυνηρών εκδορών και φουσκαλών. Ποια παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία να επιλέξεις;

Επιλέγοντας τα υποδήματα εργασίας, πάνω απ’ όλα πρέπει να λαμβάνεις υπόψη την άνεση, που μπορούν να σου προσφέρουν. Δες, τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Άνετα παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία – δηλαδή ποια;

Το πιο σημαντικό στοιχείο των παπουτσιών εργασίας είναι η σόλα τους. Σε καμία περίπτωση μην παίρνεις μοντέλα με λεπτή σόλα, διότι αυτή δεν θα δώσει στα πόδια σου τη σωστή απόσβεση, και εσύ θα νιώθεις την κάθε ανωμαλία του εδάφους καθώς περπατάς.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τα αθλητικά παπούτσια – τα sneakers ή και τα αθλητικά, ειδικά αυτά με πιο χοντρή σόλα ή με στοιχεία από αφρό, ως τα πιο άνετα παπούτσια εργασίας. Και έχουν δίκιο! Οι σόλες στα περισσότερα μοντέλα είναι αρκετά εύκαμπτες, μαλακές και ελαστικές, ώστε μπορούν να παρέχουν άνεση στη δουλειά για ώρες. Αξίζει να δώσεις προσοχή και στην ειδικά διαμορφωμένη εσωτερική σόλα του παπουτσιού – αυτήν συχνά τη διαθέτουν τα παπούτσια για τρέξιμο, τα οποία επίσης μπορείς να διαλέξεις για δουλειά με ορθοστασία.

4030

Παπούτσια για τρέξιμο Saucony

Σε τι άλλο να δώσεις προσοχή, επιλέγοντας παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία;

Ας περάσουμε τώρα στο άνω μέρος, το οποίο είναι εξίσου σημαντικό κατά την επιλογή των περιγραφόμενων υποδημάτων. Αν διαλέξεις τα αθλητικά παπούτσια, πάρε αυτά που είναι κατασκευασμένα από δίχτυ, το οποίο παρέχει πολύ καλό αερισμό και αποτρέπει την υπερβολική εφίδρωση των ποδιών. Σε αυτή την περίπτωση, εξίσου καλό είναι το υφαντικό υλικό – τα παπούτσια φτιαγμένα από αυτό, χαρακτηρίζονται επιπλέον και για την ελαφρότητα τους.

Αν εργάζεσαι σε ένα μέρος, όπου η θερμοκρασία είναι υψηλή, να αποφεύγεις παπούτσια από συνθετικά υλικά. Δεν θα σου παρέχουν τον σωστό αερισμό. Αντί αυτά, καλύτερα να επιλέξεις δερμάτινα υποδήματα, τα οποία προσφέρουν καλύτερη κυκλοφορία αέρα.

Συμβουλή ειδικού

Για να είναι ακόμη πιο ευάερα τα παπούτσια σου σε υψηλές θερμοκρασίες, διάλεξε μοντέλα με χαμηλό άνω μέρος.

Παντόφλες για δουλειά με ορθοστασία; Και βέβαια!

Το dress code ορισμένων θέσεων εργασίας επιτρέπει να φοράς παντόφλες. Αυτή είναι μια σωτηρία, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, όπου ο σωστός αερισμός είναι ανεκτίμητος. Οι παντόφλες Birkenstock είναι σίγουρα μια καλή επιλογή ως παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία. Η επαναστατική, διαμορφωμένη για το σχήμα του ποδιού εσωτερική σόλα τους, κάνει αυτά τα υποδήματα να είναι εξαιρετικά άνετα. Και χάρη στο γεγονός, ότι τα παπούτσια είναι φτιαγμένα από φυσικά υλικά, δεν υπάρχει περίπτωση τα πόδια σου να ιδρώνουν.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Οι παντόφλες Birkenstock όχι μόνο είναι άνετα, αλλά και πολύ τρέντι!

Άνετα παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία είναι επίσης και τα διάσημα crocs. Αν και συχνότερα τα συνδέουμε με δουλειές στον κήπο, είναι ιδανικά και για άλλες δραστηριότητες, που πρέπει να τα κάνεις όρθιος/α. Αυτά τα σαμπό, κατασκευασμένα από ανθεκτικό υλικό είναι εξαιρετικά γερά, και ταυτόχρονα ελαφριά. Και αν προσθέσουμε τις αεροδιαπερατές οπές στο άνω μέρος τους, παίρνουμε την απάντηση, ποια παπούτσια για δουλειά με ορθοστασία θα είναι τα πιο τέλεια παπούτσια!

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
stan smith, ανδρικα αθλητικα παπουτσια, tamaris, air force γυναικεια, all star, veja, crocs γυναικεια, τσαντεσ χιαστι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Κλείσιμο