Παπούτσια ως δώρο – faux pas ή δημιουργική ιδέα;

2 λεπτά
Σε αυτό το άρθρο:

Έχεις ακουστά την παλιά πρόληψη η οποία λέει, πως αν χαρίσεις σε κάποιον ένα ζευγάρι παπούτσια ως δώρο, αυτό θα ωθήσει τελικά τον παραλήπτη, με τα πόδια μακριά από εσένα (ειδικά αν είναι ο σύντροφός σου); Αν ναι, τότε σίγουρα πολλές φορές σκεφτόσουν, αν το να πάρεις υποδήματα για δώρο είναι faux pas, ή παρ’ όλα αυτά μπορείς να το θεωρήσεις μια δημιουργική ιδέα. Όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις – αυτό εξαρτάται.

Τα παπούτσια που παρέχονται ως δώρο μπορεί να είναι τόσο καλή όσο και κακή ιδέα. Όλα εξαρτώνται από το τι παπούτσια και σε ποιον σκοπεύεις να τα χαρίσεις.

Μετά την παραπάνω εισαγωγή, ίσως ήδη μάντεψες, ότι αν έχεις να κάνεις με ένα άτομο που πιστεύει στη δεισιδαιμονία, η παροχή παπουτσιών ως δώρο δεν είναι μια επιτυχημένη ιδέα. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πάντα το άλλο άτομο στον βαθμό που είναι σε θέση να δηλώσει σαφώς ότι ανήκουν σε αυτήν την ομάδα. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να στοιχηματίσουμε στις εικασίες.

Για τα παπούτσια ως δώρο πιθανώς δε θα χαρεί κάποιος που:

1185

Συμβουλή ειδικού:

Εάν έχεις έντονες αμφιβολίες σχετικά με το αν κάνει να χαρίσεις σε ένα άτομο ένα ζευγάρι παπούτσια ή όχι, οι αμφιβολίες από μόνες τους δείχνουν, ότι θα είναι πιο ασφαλές να επιλέξεις ένα άλλο δώρο.

Μήπως άρχισες να αναρωτιέσαι, αν υπάρχουν καθόλου περιπτώσεις στις οποίες ο παραλήπτης θα χαρεί για τα παπούτσια ως δώρο; Και βέβαια ότι υπάρχουν! Ωστόσο, αν θέλεις το δώρο σου να είναι επιτυχημένο, πρέπει να το δώσεις σε κάποιον που τον ξέρεις πραγματικά καλά. Αν ξέρεις, ότι το συγκεκριμένο άτομο ενδιαφέρεται για τη μόδα ή είναι συλλέκτης π.χ. των αθλητικών ή λατρεύει τις επώνυμες γόβες, τότε είναι πολύ πιθανό τα παπούτσια να φέρουν ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

1186

Του/της αρέσει πάρα πολύ η μόδα. Παρακολουθεί τις τρέχουσες τάσεις, έχει πολλά ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είναι εύκολο να χαρακτηριστεί σε ποιο στυλ τα επιλέγει.

Αφού διάβασες αυτό το άρθρο, πιθανώς τώρα γνωρίζεις ήδη αν τα παπούτσια ως δώρο θα είναι μια καλή ή μάλλον μια κακή ιδέα. Εάν είσαι διατεθειμένος/η να αγοράσεις ένα τέτοιο δώρο, δες ποια μοντέλα μπορείς να αγοράσεις και σε προσφορά στο epapoutsia.gr (γυναικεία και ανδρικά) για να πάρεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο σε ελκυστική τιμή.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
rains backpack, karl lagerfeld sneakers, tamaris, birkenstock, stan smith, ugg, βαλιτσες, ρολογια ανδρικα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Κλείσιμο