Παπούτσια EMU – από τι είναι φτιαγμένα;

2 λεπτά
Σε αυτό το άρθρο:

Είναι δύσκολο να απαντήσουμε στην ερώτηση που περιέχεται στον τίτλο, χωρίς να αναφερθούμε στην ιστορία της δημιουργίας αυτών των υποδημάτων. Τα παπούτσια Emu προέρχονται από την Αυστραλία, την πατρίδα των σερφιστών, για τους οποίους η παραλία είναι το δεύτερο σπίτι. Τα παπούτσια που δημιουργήθηκαν γι ‘αυτούς ήταν κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, τα οποία παρ’ όλο που ήταν αδιάβροχα επιπλέον είτε δρόσιζαν είτε ζέσταιναν το πόδι, ανάλογα με τις ανάγκες. Ως εκ τούτου, το υλικό με φυσική θερμορύθμιση ήταν απαραίτητο για την παραγωγή τους – το μαλλί μερινός αποδείχθηκε ιδανικό.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτά τα εμβληματικά παπούτσια; Διάβασε παρακάτω!

222

Η επιλογή του μαλλιού που αποκτιέται από τα πρόβατα ράτσας μερινός δεν ήταν τυχαία. Αυτό το φυσικό υλικό έχει ιδιότητες που κάνουν τα γνήσια παπούτσια EMU να είναι όχι μόνο πολύ ανθεκτικά, αλλά πάνω απ ‘όλα αντέχουν στις παρακάτω συνθήκες:

Αφού τα παπούτσια emu έχουν τόση μεγάλη σχέση με τα πρόβατα ράτσας μερινός, η ονομασία που αναφέρεται στο είδος πουλιών μπορεί να μας μπερδεύει. Κι΄ όμως, υπάρχει μια καλή εξήγηση για αυτό!

Τα Emu είναι αυστραλιανά πουλιά. Είναι ψηλά, κινούνται περήφανα και με μεγάλη ταχύτητα. Όσοι είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν λένε, ότι αυτά τα ζώα δεν κάνουν ποτέ βήματα προς τα πίσω. Επιπλέον, είναι ικανά να επιβιώσουν σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του αυστραλιανού πουλιού αντικατοπτρίζουν τις αξίες της πρώτης εταιρείας στον κόσμο που παρασκεύαζε τα παπούτσια EMU και για αυτόν τον λόγο, το όνομα αυτού του είδους έχει γίνει επίσης το όνομα της μάρκας. Σήμερα, όλα τα παπούτσια αυτού του τύπου ονομάζονται EMU.

Ξέρεις ότι…;

Το λογότυπο της μάρκας Emu Australia φαίνεται ταυτόχρονα σαν ένα ίχνη του αυστραλιανού πουλιού emu και σαν ύφανση του λεπτού μαλλιού μερινός.

Για τα παπούτσια EMU κανένας καιρός δεν είναι τρομακτικός – σωστά εμποτισμένα θα επιβιώσουν στο χιόνι, τη βροχή και τον ήλιο. Τα πόδια σου θα αισθάνονται άνετα σε οποιονδήποτε καιρό λόγω των θερμορυθμιστικών και αντιβακτηριακών ιδιοτήτων αυτού του φυσικού υλικού.

Ωστόσο να θυμάσαι, ότι τα παπούτσια EMU δεν είναι παπούτσια με κορδόνια, τα οποία μπορείς να τα προσαρμόσεις στο πόδι σου έτσι ώστε να το κρατάει σχεδόν ακίνητο. Για αυτό το λόγο, παρά την αντοχή τους σε διάφορες καιρικές συνθήκες, τα παπούτσια EMU δεν είναι κατάλληλα για εκδρομές στα βουνά. Μπορείς όμως να τα φοράς καθημερινά με ευχαρίστηση. Ανθεκτικά και διαχρονικά παπούτσια EMU θα βρεις στο ηλεκτρικό κατάστημα epapoutsia – να επιλέγεις ανάμεσα στα μοντέλα και τα χρώματα, εάν θέλεις να είναι όσο το καλύτερο προσαρμοσμένα σε σένα!

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr.
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
παιδικα παπουτσια, tommy hilfiger τσαντεσ, skechers, ανδρικα αθλητικα παπουτσια, stan smith γυναικεία, nike air force, παπουτσια ανδρικα αθλητικα, converse

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Κλείσιμο