Πώς μπορείς να πληρώσεις για τις αγορές στο epapoutsia;

2 λεπτά

Μαζί με την αύξηση της δημοτικότητας των αγορών online, έχουν εμφανιστεί όλο και περισσότεροι μέθοδοι πληρωμής τους στο διαδίκτυο. Στο epapoutsia έχεις τρεις επιλογές – τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή με κάρτα και PayPal. Οι πελάτες που δεν έχουν συνηθίσει ακόμα τέτοιους τρόπους πληρωμής, μπορούν να πληρώσουν για την παραγγελία τους κατά την παραλαβή της.

Γνώρισε τις λεπτομέρειες πληρωμής για αγορές στο epapoutsia και δες πόσο εύκολο είναι!

Τραπεζικό έμβασμα

Αυτή η μέθοδος πληρωμής είναι η πιο βασική μορφή διακανονισμού συναλλαγών στο διαδίκτυο. Μετά την υποβολή της παραγγελίας, στη σελίδα με τη σύνοψη της, θα δεις τον αριθμό του λογαριασμού, στον οποίο θα πρέπει να καταθέσεις το συγκεκριμένο ποσό. Οπότε, πρέπει να συνδεθείς στον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό σου, και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τη φόρμα με τον αριθμό λογαριασμού, τα στοιχεία του παραλήπτη και τον τίτλο της κατάθεσης, ο οποίος θα αποτελεί τον αριθμό της παραγγελίας. Η εφαρμογή της θα πραγματοποιηθεί μετά την καταχώρηση της πληρωμής στον λογαριασμό, πράγμα το οποίο σε αυτή τη μορφή συναλλαγής δεν πραγματοποιείται αμέσως.

Πληρωμή με κάρτα

Αφού ορίσεις της επιλογή πληρωμής με κάρτα και επιβεβαιώσεις την παραγγελία σου, θα δεις την ακόλουθη φόρμα:

4487

Τα δύο πρώτα στοιχεία – αριθμός κάρτας και ημερομηνία λήξης – βρίσκονται στην μπροστινή όψη της κάρτας. Τον κωδικό CVV θα τον δεις στο πίσω μέρος του. Είναι ένας τριψήφιος αριθμός στο πεδίο όπου ο κάτοχος της κάρτας βάζει την υπογραφή του. Στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου, θα λάβεις μια επιβεβαίωση πληρωμής.

PayPal

Για να μπορείς να πληρώσεις για τις αγορές σου χρησιμοποιώντας αυτή την πλατφόρμα, πρέπει όχι μόνο να έχεις έναν λογαριασμό εκεί, αλλά και να το συνδέσεις με τον τραπεζικό λογαριασμό σου και να καταθέσεις το κατάλληλο ποσό σε αυτόν.

Αφού ορίσεις αυτή τη μέθοδο πληρωμής, θα μεταφερθείς στον ιστότοπο του PayPal, όπου θα πρέπει να εισαγάγεις το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σου. Έπειτα, θα δεις μια συμπληρωμένη φόρμα με την παραγγελία σου και το οφειλόμενο ποσό. Τώρα, πρέπει απλά να την επιβεβαιώσεις – και αυτό ήταν! Το πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της πλατφόρμας είναι το γεγονός, ότι όταν πραγματοποιείς μια πληρωμή με αυτήν, δεν αποκαλύπτεις τα οικονομικά δεδομένα σου – αρκούν τα στοιχεία σύνδεσης στο προφίλ.

Πληρωμή με αντικαταβολή

Οι πελάτες που είναι πιο παραδοσιακοί και προτιμούν να πληρώνουν για τις αγορές τους με μετρητά, μπορούν να διαλέξουν την επιλογή πληρωμής για την παραγγελία τους κατά την παραλαβή της. Αξίζει να θυμόμαστε, ότι η πληρωμή για την παραγγελία στον κούριερ, σημαίνει πρόσθετο κόστος – 3,90 € ανεξαρτήτως ποσού. Επίσης, λάβε υπόψη, ότι ο κούριερ ενδέχεται να μην έχει αρκετά μετρητά για να σας δώσει τα ρέστα. Γι’ αυτό, καλύτερα να του δώσεις το ακριβές ποσό χρημάτων.

Όσον αφορά το κόστος παράδοσης όταν διαλέξεις μία από τις τρεις παραπάνω μεθόδους πληρωμής, η αποστολή για παραγγελία άνω των 25 € είναι δωρεάν. Σε περίπτωση, όταν η παραγγελία σου είναι κάτω των 25 €, χρεώνεται επιπλέον 2,50 €.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
pinko τσαντες, ugg, ορειβατικα παπουτσια γυναικεια, μοκασινια γυναικεια, tamaris, hispanitas, air force γυναικεια, tommy hilfiger τσαντεσ