Το μήκος της εσωτερικής σόλας και το μέγεθος του παπουτσιού – δηλαδή πώς να επιλέξεις το σωστό μέγεθος; Ανακάλυψε αποδεδειγμένους τρόπους!

1 λεπτά

Το σωστό μέγεθος του παπουτσιού είναι η βάση της άνεσης σου. Ωστόσο, το μήκος της εσωτερικής σόλας με το μέγεθος του παπουτσιού στους διαφορετικούς σχεδιαστές παπουτσιών μπορεί να είναι διαφορετικό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ανησυχία όταν ψάχνεις για το παπούτσι των ονείρων σου. Πώς να μετρήσεις σωστά την πατούσα σου, ώστε με βάση το αποτέλεσμα να διαλέγεις πάντα το σωστό μέγεθος ανεξαρτήτως επωνυμίας;

Παρακάτω θα δεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό μέγεθος παπουτσιών.

Μέτρησε την εσωτερική σόλα των αγαπημένων σου παπουτσιών

Σίγουρα έχεις ένα αγαπημένο ζευγάρι παπουτσιών, με το οποίο αισθάνεσαι πάντα άνετα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το μέγεθός του είναι σωστά επιλεγμένο. Σε αυτά θα βασιστούμε. Βγάλε από αυτά την εσωτερική σόλα και μέτρησε το μήκος και το πλάτος της ανάμεσα στα δύο πιο προεξεχόμενα σημεία.

Προσοχή!

Όταν χρησιμοποιείς αυτή τη μέθοδο, μην πάρεις την εσωτερική σόλα από ένα πολύ φθαρμένο παπούτσι – το μήκος της μπορεί να μην αντιστοιχεί στο πραγματικό μέγεθος του παπουτσιού.

Σχεδίασε το περίγραμμα του ποδιού σου σε ένα φύλλο χαρτί

1842

Ένας άλλος πολύ γνωστός τρόπος είναι να σχεδιάσεις το περίγραμμα του ποδιού σου πάνω σε ένα φύλλο Α4. Πώς να το κάνεις; Παρακάτω μερικά απλά βήματα:

Το αποτέλεσμα που θα λάβεις είναι οι διαστάσεις των ποδιών σου, τις οποίες μπορείς να ελέγχεις στους πίνακες μεγεθών διαφορετικών κατασκευαστών προκειμένου να βρεις το μέγεθος σου.

Συμβουλή ειδικού

Πρόσθεσε περίπου 0,3-0,5 εκ. στο περίγραμμα του ποδιού, αυτό είναι το σωστό ποσό χαλάρωσης στα παπούτσια για να είναι άνετα κατά τη χρήση.

Το μήκος της εσωτερικής σόλας και το μέγεθος του παπουτσιού

Εάν μετά από τις παραπάνω μεθόδους καθορισμού του μεγέθους του ποδιού σου εξακολουθείς να έχεις κάποιες αμφιβολίες – μη φοβάσαι να ρωτήσεις έναν ειδικό! Στο ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχουν άνθρωποι που θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις το σωστό μέγεθος παπουτσιών.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr.
Συνιστούμε
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
ανδρικα παπουτσια, γοβες, μποτεσ χιονιου ανδρικεσ, πορτοφολια ανδρικα, air max 97, παιδικα παπουτσια, tsantes, τσαντεσ ωμου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους.

Κλείσιμο