ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! Ανακάλυψε τις πιο hot τάσεις της σεζόν! ΔΕΣ >


Πώς δημιουργήθηκε η μοναδική συλλογή παπουτσιών Eva Longoria; Πίσω από το παρασκήνιο!

Σε αυτό το άρθρο:
  1.  

Η Αμερικανίδα σταρ, ακτιβίστρια και η εικόνα του στυλ η Eva Longoria έχει δημιουργήσει μια συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με το eobuwie. Γόβες, αθλητικά και πέδιλα – υπογεγραμμένα με το όνομα της ηθοποιού της σειράς «Νοικοκυρές σε Απόγνωση» – εντυπωσιάζουν με το γυναικείο αισθησιασμό. Για τη δημιουργία της φαινομενικής συλλογής έχω μιλήσει με την Κατερίνα Μπέρμες, την επιμελή παραγωγό ολόκληρης της επιχείρησης.

Πώς φαινόταν η πραγματοποίηση φωτογραφιών στο Λος Άντζελες; Η Eva Longoria είχε ιδιοτροπίες; Διάβασε την παρακάτω συνέντευξη, για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες από το παρασκήνιο!

SS 24

Πώς δημιουργήθηκε η συνεργασία μεταξύ του eobuwie και της Eva Longoria; Ποιος ήταν ο δημιουργός της και – το πιο σημαντικό! – πώς αντέδρασε η Eva σε αυτή την πρόταση;

Στο eobuwie (*στο οποίο ανήκει το epapoutsia.gr) εξετάζουμε προσεκτικά τις αλλαγές στην αγορά υποδημάτων. Αν και στην πώληση κυριαρχούν τα αθλητικά παπούτσια και τα αθλητικά, έχουμε παρατηρήσει, ότι πολλές γυναίκες ψάχνουν για πιο θηλυκά υποδήματα – κατάλληλα για δουλειά, για ραντεβού με φίλους ή για περπάτημα. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα για δημιουργία μιας συλλογής που απευθύνεται σε σύγχρονες γυναίκες! Σε γυναίκες, οι οποίες εκπληρώνουν ταυτόχρονα πολλούς ρόλους στη ζωή, και στον καθένα θέλουν να αισθάνονται βολικά, διατηρώντας την κομψότητα και στυλ.

Αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε μια σταρ, της οποίας το στυλ αντικατοπτρίζει τις ανάγκες των πελατισσών μας, και η οποία είναι ενεργεί σε διάφορους ρόλους. Η Eva Longoria δέχτηκε πολύ θετικά την πρόταση δημιουργίας γυναικείας συλλογής υποδημάτων και μας συγκλόνισε με τις ιδέες της.

3446
Στη συλλογή υπογεγραμμένη με το όνομα της Eva Longoria κυριαρχούν οι γόβες.

Η Eva Longoria – σύμφωνα με πολλούς δημοσιογράφους – θεωρείται «η λιγότερο επιτηδευμένη σταρ του Χόλιγουντ». Μπορείς να μου πεις, πώς πήγε η συνεργασία μαζί της; Ήταν εύκολη ή υπήρξαν κάποιες επιπλοκές;

Μας εξέπληξε με την ενέργεια και την επιμέλεια της! Πάντα προετοιμασμένη και στην ώρα της, ήξερε ακριβώς ποια συλλογή υποδημάτων θέλει να δημιουργήσει και πώς να την κοινοποιήσει στον κόσμο. Στο πλάνο έδωσε το 200% της, ήταν δύσκολο να συμβαδίσει κανείς μαζί της. Η Eva έχει μια δυνατή προσωπικότητα και παίρνει τη δουλειά της επαγγελματικά, αλλά δεν της λείπουν η αίσθηση του χιούμορ και η απλότητα.

Η Eva Longoria αγαπάει να αφιερώνεται στα πάθη της. Λέγεται, ότι όταν ίδρυε το εστιατόριο της, μόνη της επίλεξε τα καλύμματα των καναπέ και την υφή των κουρτινών. Κατά πόσο ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό υποδημάτων υπογεγραμμένων με το όνομα της; Έδινε συμβουλές σχετικά με τα χρώματα ή πρότεινε τα υλικά;

Ομολογώ, πως δεν ξέρω τέτοιες λεπτομέρειες αυτής της μαγειρικής περιπέτειας, αλλά μπορώ να το πιστέψω! Η Eva ασχολείται πάρα πολύ με ό, τι και αν κάνει. Το κάθε μοντέλο αξιολογείται διεξοδικά όσον αφορά τις τρέχουσες τάσεις, την επιλογή υλικών, το ύψος του τακουνιού, τις λεπτομέρειες, το φινίρισμα… Δεν υπάρχουν επιλογές κατά τύχη εδώ! Η ηθοποιός μαζί με τις καθημερινές εμφανίσεις της πολύ πρόθυμα φοράει παπούτσια από τη δική της συλλογή, πράγμα το οποίο μπορούμε να το παρατηρήσουμε στο Instagram της.

Όπως είναι εύκολο να παρατηρηθεί, αυτή η νέα συλλογή είναι γεμάτη με… γυναικείο αισθησιασμό! Τα παπούτσια αντικατοπτρίζουν το καθημερινό στυλ της Eva Longoria; Έχει αποκαλύψει ποιο είναι το αγαπημένο της μοντέλο;

Η Eva ξέρει πώς να παίζει με τη μόδα, να αντλεί από τις τάσεις, αλλά τις ερμηνεύει με τον δικό της τρόπο. Συνδυάζει τέλεια τα πουκάμισα και τα σακάκια μαζί με παντόφλες σε ένα απλό, ελκυστικό στυλ. Την ανοιξιάτικη καπαρντίνα τη βάζει μαζί με εσπαντρίγιες, αλλά πιο συχνά μπορούμε να τη δούμε με λεπτά πέδιλα με ψηλό τακούνι στιλέτο. Η Eva επέλεξε μόνη της τα μοντέλα για τη φωτογραφική καμπάνια και ήταν προφανές ότι ένιωθε πολύ καλά με αυτά.

Αν και στη συλλογή κυριαρχούν οι γόβες, δεν έχουν λείψει επίσης και τα άνετα αθλητικά ή οι εσπαντρίγιες. Ποια ήταν η κύρια ιδέα κατά τη δημιουργία της συλλογής; Ήταν να γίνει μια καθολική προσφορά που κατευθύνεται σε όλες τις γυναίκες; Αφού η Eva Longoria είναι ο συνδυασμός της τέλειας νοικοκυράς και της γυναίκας της επιτυχίας. 

Η σταρ δίνει μεγάλη σημασία στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην εκτέλεση των υποδημάτων, και ταυτόχρονα θέλει τα παπούτσια να είναι κατάλληλα διαμορφωμένα και άνετα. Όλη η συλλογή αναφέρεται έντονα στο καθημερινό στυλ της Eva Longoria – τα μοτίβα είναι πρωτότυπα, αλλά υποτονικά και κομψά. Κατά τη γνώμη μου, κατά κάποιο τρόπο είναι ένα μήνυμα για όλες μας: γεια σου, αξίζεις να νιώθεις όμορφη σε διάφορες καταστάσεις. Διασκέδασε με τη μόδα, άφησε τη να τονίσει το στυλ και την προσωπικότητα σου.

Η Eva Longoria είναι μια αναμφισβήτητη εικόνα του στυλ. Ξέρεις ποια είναι η δική της έμπνευση – η Victoria Beckham με την οποία είναι φίλες;

Το στυλ της Eva είναι απλό, θηλυκό, μερικές φορές με μια νότα ανεμελιάς. Νομίζω, ότι δεν χρειάζεται να προσποιείται ή να μιμείται κανέναν – η δύναμη της ρέει από μέσα της. Μάλλον είναι η Eva που εμπνέει τις φίλες της να διαλέγουν καινούργια σχέδια και να τα φοράνε με αντισυμβατικούς τρόπους.

Τι πιστεύεις ότι σημαίνει αυτή η συνεργασία για την πολωνική μάρκα; Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά;

Ήδη τις πρώτες μέρες η συλλογή αντιμετωπίστηκε θετικά στην Πολωνία και στο εξωτερικό, οπότε είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι. Στις πελάτισσες αρέσουν πολύ τα σχέδια, επαινούν την εκτέλεση και ρωτούν για το πότε θα εμφανιστούν τα επόμενα μοντέλα. Από τις αρχές Μαρτίου, η συλλογή παπουτσιών Eva Longoria είναι διαθέσιμη επίσης στο ηλεκτρονικό κατάστημα με μόδα premium – MODIVO.gr, το οποίο ανήκει στην ίδια ομάδα.

3447

Από τα αριστερά: ασημένιες γόβες EVA LONGORIAπέδιλα με ζιρκόνια EVA LONGORIAκόκκινα πέδιλα EVA LONGORIAγόβες peep toe EVA LONGORIA

Αισθάνεσαι ότι έχετε κάνει κάτι αδύνατο, ξεπεράσατε ένα συγκεκριμένο όριο; Αυτή είναι η πρώτη τόσο σοβαρή συνεργασία, όχι μόνο στην κλίμακα της εταιρείας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. 

Αυτό είναι το eobuwie.pl – δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις και είμαστε ένα βήμα μπροστά από τους άλλους. Έχουμε ξεπεράσει τα τεχνολογικά όρια εφαρμόζοντας το καινοτόμο σύστημα σάρωσης ποδιών esize.me. Έχουμε εισαγάγει έναν σύγχρονο τύπο καταστημάτων, όπου τα παπούτσια παραγγέλνονται μέσω tablet.* Ώρα για μια σημαντική πρόοδο στον τομέα της μόδας και για συνεργασία με μια σημαντική και γνωστή σταρ!

* προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στην Πολωνία

Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο Instagram της σταρ και μπορεί να παρατηρήσει, ότι μόνη της προωθεί την καμπάνια. Μπορούμε να πούμε ότι είναι η κινητήρια δύναμη ολόκληρης της συλλογής! Τι νιώθεις όταν βλέπεις τα tags eobuwie και MODIVO στο προφίλ της Eva Longoria – τιμή, χαρά;

Η Eva είναι η πρέσβειρα της νέας συλλογής – παρακολουθώ με περιέργεια με τι θα συνδυάσει το επόμενο μοντέλο παπουτσιών, τι ιδέα για εμφάνιση θα μας δείξει. Είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζομαι με ένα άτομο που δίνει τόση καρδιά σε αυτό που κάνει και πιστεύει στα αποτελέσματα αυτής της εργασίας.

Θα μας πεις κάποια ενδιαφέροντα επεισόδια από το παρασκήνιο; Πώς φαινόταν η πραγματοποίηση φωτογραφιών στο ΛΑ – κάνατε καθόλου πλάκες ή όλοι προσπαθούσαν να είναι σοβαροί;

Η Eva είναι πολύ επαγγελματική – εμφανίστηκε νωρίτερα στο πλάνο και ήταν δύσκολο να την πείσει κανείς να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Είναι μια έμπειρη ηθοποιός και μοντέλο, οπότε το να ποζάρει για φωτογραφίες δεν της προκάλεσε καμία δυσκολία. Πολύ γρήγορα ήρθε σε καλή επαφή με τη φωτογράφο Γκόσια Τουρτσίνσκα και ήταν πολύ ευγενική για ολόκληρη την ομάδα. Ζήσαμε μια στιγμή τρόμου, όταν μια φίλη μας χτύπησε με τσαμπουκά τη γυάλινη πόρτα του κήπου. Ευτυχώς, κανείς δεν έπαθε τίποτα και οι φωτογραφίες σταμάτησαν μόνο για λίγο. Μετά, ολόκληρη η ομάδα έκανε αστεία για αυτήν την κατάσταση.

Αναρωτιέμαι, εσύ πώς αισθανόσουν εκεί; Είχες άγχος ή ήσουν πλήρως χαλαρή;

Από την αρχή ήθελα να κάνω αυτό το πρότζεκτ στο Χόλιγουντ, επειδή η Eva Longoria είναι για μένα η εικόνα της πραγματοποίησης του αμερικανικού ονείρου – μια ταλαντούχα ηθοποιός, προστατευτική μητέρα, ενεργή γυναίκα. Οι φωτογραφίες καταγράφουν διαφορετικές στιγμές της ημέρας της, διαφορετικά συναισθήματα. Είναι η ιστορία μιας δυνατής γυναίκας η οποία είναι συνειδητή για την αξία της, και που αισθάνεται καλά σε κάθε κατάσταση και εμπνέει τους άλλους να ενεργήσουν. Κάνω τέτοιες καμπάνιες για το eobuwie.pl εδώ και 7 χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη μου συνεργασία με μια σταρ – ευτυχώς η Eva δεν απομακρύνει τους άλλους από τον εαυτό της, είναι ευγενική, συγκεντρωμένη στον στόχο, ξεκάθαρη και ανοιχτή για συνεργασία.

3448

Από τα αριστεράμεταλλικά αθλητικά EVA LONGORIAπέδιλα με τακούνι στιλέτο EVA LONGORIAπέδιλα με χοντρό τακούνι EVA LONGORIAχρυσές εσπαντρίγιες EVA LONGORIA

Πώς αξιολογείς την Eva; Πιστεύεις ότι μπορεί να είναι μια καλή φιλενάδα; Είναι ιδιότροπη; 

Είναι πολύ δημιουργική, ανοιχτή σε ανθρώπους και στη συζήτηση. Ξέρει ακριβώς τι θέλει και εργάζεται σκληρά για να το αποκτήσει. Έχει μια δυνατή προσωπικότητα – αυτό φαίνεται στη στάση του σώματος της και στη χειραψία της. Και ταυτόχρονα πραγματικά δεν δημιουργεί απόσταση γύρω από τον εαυτό της.

Θα φορούσες τα παπούτσια υπογεγραμμένα με το όνομα της Eva Longoria; Ποιο από τα μοντέλα σου έχει αρέσει ιδιαίτερα; Εμένα με γοήτευσαν τα διάτρητα πέδιλα και οι παντόφλες.

Έχω ήδη δύο ζευγάρια! (γελάει) Έχω αδυναμία στα παπούτσια, αλλά προσπαθώ να αγοράζω μόνο αυτά, που πραγματικά τα χρειάζομαι. Προς το παρόν έχω στην ντουλάπα μου πέδιλα με τακούνι και παντόφλες υπογεγραμμένες από το όνομα της Eva Longoria. Αυτά είναι τα παπούτσια που φτιάχνουν τη διάθεση.

3449
Οι διάτρητες παντόφλες Eva Longoria δελεάζουν με την κομψότητα.

Τι πιστεύεις – η συνεργασία θα τελειώσει με μια συλλογή; Ή μήπως είναι μόνο η αρχή μιας μεγάλης περιπέτειας; Μετά τα παπούτσια θα εμφανιστούν τσάντες, πορτοφόλια…

Η συλλογή είναι πολύ δημοφιλής, οπότε μάλλον είναι η αρχή μιας κοινής περιπέτειας. Προς το παρόν εστιάζουμε στα υποδήματα που απευθύνονται σε γυναίκες όλων των ηλικιών που γνωρίζουν τις ανάγκες τους.

Μπορείς να μας πεις ποιος έχει ορίσει την τιμή των παπουτσιών; Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να είναι λίγο πιο ψηλές. Αφού είναι η Eva Longoria!

Πράγματι, οι τιμές δεν είναι υπερβολικές, ιδίως λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα κατασκευής και το όνομα πίσω από ολόκληρη τη συλλογή. Γι ‘αυτό σας προσκαλώ στο epapoutsia.gr και στο MODIVO.gr. Κορίτσια, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένετε!

3450

Από τα αριστερά: πέδιλα EVA LONGORIA σε χρώμα ροζ της πούδρας, κίτρινες παντόφλες EVA LONGORIA, χρυσές παντόφλες EVA LONGORIA, λευκές παντόφλες EVA LONGORIA

3451

Κατερίνα ΜπέρμεςMarketing Communication Manager στο eobuwie.pl. Καθημερινά διαχειρίζεται τις δημιουργικές ομάδες και τα πρότζεκτ στον τομέα της επικοινωνίας μάρκετινγκ. Έχει μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
jenny fairy, αθλητικά παπούτσια για κορίτσια, παιδικα αθλητικα παπουτσια, βαλιτσεσ ταξιδιου, αθλητικα, crocs, buffalo shoes, μπαλαρινες, αθλητικα παπουτσια, τσαντακια ωμου, tommy hilfiger, παντοφλες, all star converse, nike air force ανδρικα, παντοφλεσ γυναικειεσ, salomon, air force, τσαντεσ γυναικειεσ, pinko bags, guess τσαντες, backpack, σνικερσ γυναικεια, sneakers γυναικεια λευκα, sneakers, adidas παπουτσια, αθλητικα παπουτσια ανδρικα, guess, γυναικειες τσαντες, geox, γοβες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close