MID SEASON DEALS! Top brands έως -30% ΔΕΣ


Τάσεις άνοιξη-καλοκαίρι 2021 απευθείας από την επίδειξη μόδας MODIVO & epapoutsia Supervision Fashion Show

Κατά τη διάρκεια της μοναδικής επίδειξης μόδας online MODIVO & epapoutsia Supervision Fashion Show σας έχουμε παρουσιάσει τις τελευταίες τάσεις για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Στην πασαρέλα, εκτός από τα επαγγελματικά μοντέλα, εμφανίστηκαν οι σταρ όπως: Η Γιακ Γιαγκάτσιακ, Σάντρα Κουμπίτσκα, Καρολίνα Πισάρεκ, Άννα Μαρκόφσκα, Ιάκομπ Κόσελ, Πέτρος Τσαϊκόφσκι, ακόμη και ο Ράφαλ Ιόνκις. Παρουσίασαν 40 διαφορετικές εμφανίσεις που αποτελούνταν από επώνυμα παπούτσια που διατίθενται στο epapoutsia και ρούχα από το MODIVO. Δες τες όλες για να πάρεις μια πραγματικά όμορφη έμπνευση.

Μπορείς να δεις την επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε online από το MODIVO & epapoutsia στο κανάλι μας στο YouTube:

MSS

Οι σταρ που περπάτησαν στην πασαρέλα της μοναδικής επίδειξης μόδας online που διοργανώθηκε από το epapoutsia και το MODIVO παρουσίασαν από δύο εξαιρετικά μοντέρνα σύνολα ο καθένας, τα οποία δημιουργήθηκαν από στυλίστες από κορυφαία περιοδικά μόδας συμπεριλαμβανομένων από την Κάρλα Γκρουσέτσκα από το Vogue Polska, την Καρολίνα Λίμπαχ από το Elle, τη Μάγια Νασκρέτσκα από το Glamour και το Elle, τον Αμίρ Ντόμπος από το Cosmopolitan από τη Ρουμανία και τον στυλίστα από το Vogue Czechoslovakia. Δες τα παρακάτω!

Σάντρα Κουμπίτσκα

Η Σάντρα Κουμπίτσκα, μια Πολωνέζα μοντέλο η οποία ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, στην πασαρέλα μας παρουσίασε ως πρώτο ένα total beige look, που αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από ρούχα και παπούτσια της μάρκας Guess. Σε αυτό το look το κλασικό στοιχείο της ντουλάπας, δηλαδή η μπεζ καπαρντίνα που συνδυάστηκε επιδέξια με μία από τις πιο ισχυρές τάσεις για την ερχόμενη σεζόν – το σετ με σχέδιο με τη μορφή λογότυπου. Στα πόδια της είχε γόβες σε χρώμα nude.

Η δεύτερη εμφάνιση της Σάντρας δημιουργήθηκε από την Καρολίνα Λίμπαχ, εμπνευσμένη από το μοτίβο της γοργόνας, το οποίο εμφανίζεται στις πρόσφατες επιδείξεις των πιο διάσημων οίκων μόδας. Ένα ιριδίζων μαγιό, μακρύ φόρεμα παραλίας από τη μάρκα Liu Jo, μια παστέλ μικρή τσάντα και χρυσές παντόφλες με τακούνι – αυτή είναι μια σύγχρονη ερμηνεία μιας βραδινής εμφάνισης για το καλοκαίρι του 2021.

Γιακ Γιαγκάτσιακ

Η Γιακ Γιαγκάτσιακ, μία από τις πιο διάσημες Πολωνέζες σούπερ μόντελ, η οποία κατακτά τις πασαρέλες των ξένων μαρκών όπως Chanel, Hermes, Marc Jacobs, Calvin Klein, Valentino και Victoria’s Secret, στην πασαρέλα του MODIVO & epapoutsia εμφανίστηκε με δύο βραδινά σύνολα. Το πρώτο, που δημιουργήθηκε από την Κάρλα Γκρουσέτσκα, στυλίστρια από το πολωνικό εκδοτικό γραφείο του περιοδικού Vogue, είναι ένα total look από τη μάρκα Liu Jo. Ένα λαμπερό φόρεμα σε μια πανέμορφη ροζ απόχρωση και οι χρυσές παντόφλες με ψηλό τακούνι είναι μια εμφάνιση σε στυλ parisian chic.

Αν για μια βραδινή εμφάνιση προτιμάς το κλασικό μαύρο χρώμα, τότε σίγουρα θα σου αρέσει το δεύτερο σύνολο της Γιαγκάτσιακ που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα μας. Αυτό το σετ δημιουργήθηκε από την ίδια στυλίστρια. Το σούπερ μοντέλο φόρεσε ένα μαύρο, διαφανές, πλισέ φόρεμα μήκους maxi από τη μάρκα Patrizia Pepe και κλασικά μαύρα πέδιλα με ψηλό, λεπτό τακούνι σχεδιασμένο από το brand Steve Madden.

Καρολίνα Πισάρεκ

Η Καρολίνα Πισάρεκ, ένα μοντέλο που έγινε γνωστό σε ένα ευρύτερο κοινό χάρη στη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Top Model Poland, εμφανίστηκε στην πασαρέλα μας με δύο εμφανίσεις γεμάτες με νεανική ενέργεια. Η πρώτη, που αποτελείται από μαύρο σακάκι με διπλή σειρά κουμπιών, λευκό πουκάμισο, τζιν σορτς και μοντέρνες γόβες με χαμηλό τακούνι, είναι ένα look από τη μάρκα Guess. Ο συνδυασμός τέτοιου τύπου είναι ιδανικός για ένα ανεπίσημο καλοκαιρινό πάρτι.

Η δεύτερη εμφάνιση της Καρολίνα, που επίσης αποτελείται εξ ολοκλήρου από την αμερικανική μάρκα Guess, είναι ένα ενεργητικό look σε αθλητικό στυλ σε ένα από τα πιο μοντέρνα χρώματα της επόμενης σεζόν – λιλά. Ένα μπουφάν ortalion και σορτς που είναι σετ με το μπουφάν, αθλητικό τοπ και κολάν στο ίδιο χρώμα, και όλα αυτά συνδυασμένα με τα διαχρονικά λευκά αθλητικά – απλώς ένα τέλειο σύνολο!

Άννα Μαρκόφσκα

Εκτός από την Καρολίνα Πισάρεκ, στην πασαρέλα του MODIVO & epapoutsia εμφανίστηκε επίσης μια άλλη φιναλίστ του προγράμματος Top Model Poland – η Άννα Μαρκόφσκα. Το μοντέλο είναι παθιασμένο με το μποξ, και χάρη στις δύο εντελώς διαφορετικές εμφανίσεις είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τα δύο πρόσωπα της. Το πρώτο σύνολο τόνισε τη θηλυκότητα της – ένα φόρεμα maxi με animal print και οι γόβες σε χρώμα nude – όλα από τη μάρκα Guess.

Το δεύτερο look του μοντέλου, όπως στην περίπτωση της Καρολίνα Πισάρεκ, αναφέρεται στην ολοένα και πιο δημοφιλή τάση για τα παστέλ χρώματα, τα οποία θα τα φοράμε τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Η ροζ φόρμα συνδυασμένη με αθλητικά του ίδιου χρώματος είναι μια καθημερινή streetwear πρόταση, ιδανική για τους ερχόμενους μήνες.

Ιάκομπ Κόσελ

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες του προγράμματος Top Model Poland που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα μας υπήρχε επίσης μια ανδρική εκπροσώπηση. Ο φιναλίστ της 5ης έκδοσης παρουσίασε δύο εμφανίσεις: streetwear και casual. Η πρώτη ήταν ένα total white look, σπασμένο με ένα μαύρο δερμάτινο τσαντάκι.

Η δεύτερη, πιο casual εμφάνιση του μοντέλου αποτελούνταν από γαλάζιο παντελόνι chinos, διαχρονικά λευκά sneakers και T-shirt με εξωτικό σχέδιο, ιδανικό για τις ερχόμενες ζεστές ημέρες.

Πέτρος Τσαϊκόφσκι

Οι άνδρες που ψάχνουν για εμπνεύσεις σε στυλ smart casual για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 αξίζει να δώσουν προσοχή στα outfits που παρουσίασε κατά την επίδειξη μόδας MODIVO & epapoutsia ο Πέτρος Τσαϊκόφσκι. Το μοντέλο, το οποίο έχει συνεργαστεί με τέτοιες μάρκες όπως Giorgio Armani, Dolce&Gabbana, Tod’s και Roccobarocco, στην πασαρέλα μας παρουσίασε δύο εμφανίσεις που αναφέρονται στην τάση athleisure, η οποία συνδυάζει τα κομψά με τα αθλητικά στοιχεία της ντουλάπας.

Ράφαλ Ιόνκις

Ο Ράφαλ Ιόνκις, το μοντέλο που έλαβε τον τίτλο Mister of Poland το 2015, στο πλαίσιο του MODIVO & epapoutsia Supervision Fashion Show παρουσίασε δύο εμφανίσεις που τόνισαν τη δική του νεανική χαλαρότητα και ενέργεια. Η πρώτη ήταν ένα μινιμαλιστικό σετ που αποτελούνταν από λευκό τζιν, κλασικό T-shirt, αθλητικά του ίδιου χρώματος και σακάκι σε ανοιχτό γκρι χρώμα.

Το δεύτερο σύνολο ήταν ένα total black look, σπασμένο με print σε νέον χρώματα στην μπλούζα. Μετά την εκδήλωση μας είπε, ότι η μαύρη κοντή καπαρντίνα που είχε πάνω του είναι μία από τις επιλογές του για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021.

Οι πασαρέλες στο εξωτερικό των κορυφαίων μαρκών δείχνουν σαφώς το γεγονός, ότι την άνοιξη και το καλοκαίρι το 2021 θα φοράμε όλες τις αποχρώσεις του μπεζ στη λεγόμενη έκδοση total. Μια παρόμοια προσέγγιση σε αυτό το χαριτωμένο και καθολικό χρώμα εμφανίστηκε στην πασαρέλα μας, όπου κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της εκδήλωσης, διάφορα μοντέλα παρουσίασαν πολλά διαφορετικά total beige looks. Είναι σίγουρο λοιπόν, ότι τους ερχόμενους μήνες αξίζει να ολοκληρώσεις την ντουλάπα σου με μια μπεζ καπαρντίνα, χαλαρό σακάκι, παντελόνι με τσάκιση ή με… μπότες σε στυλ chunky.

Ανάμεσα στις ανδρικές εμφανίσεις που εμφανίστηκαν στην επίδειξη μόδας MODIVO & epapoutsia, μια σαφώς εμφανής τάση ήταν το επιδέξιο παιχνίδι με το μαύρο και λευκό χρώμα. Η βάση αυτών των outfits ήταν τα λευκά παντελόνια – chinos και τζιν – τα οποία συνδυάστηκαν με λευκά αθλητικά ή με ογκώδη ορειβατικά παπούτσια σε μαύρο χρώμα. Στο πάνω μέρος των εμφανίσεων βλέπουμε ασπρόμαυρα ρούχα, στο ένα σετ υποτονισμένο με κοντή μπεζ καπαρντίνα. Τι θα έλεγες για έναν τέτοιο συνδυασμό;

Από τη στιγμή που οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας παρουσίασαν στις συλλογές τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021 λαμπερά και ιριδίζοντα υφάσματα, έγινε σαφές ότι αυτή θα είναι μία από τις πιο καυτές τάσεις της ερχόμενης σεζόν. Δεν θα μπορούσε να λείψει και από τη δική μας πασαρέλα, όπου παρουσιάσαμε εμφανίσεις χρησιμοποιώντας τρία ιριδίζοντα στοιχεία της ντουλάπας: παντελόνι jogger, καπέλο bucket hat και oversize μπουφάν. Με τι να τα συνδυάσεις; Κατά προτίμηση με το λευκό χρώμα, π.χ. με λευκό πουκάμισο και λευκά αθλητικά, αλλά μπορείς επίσης να διαλέξεις πιο έντονα χρώματα, τα οποία θα είναι σύντομα πολύ της μόδας. Σε αυτή την περίπτωση τα πορτοκαλί σανδάλια σε στυλ ugly shoes είναι μια τέλεια επιλογή.

Ένα από τα κοινά στοιχεία μερικών γυναικείων εμφανίσεων, οι οποίες παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα μας, ήταν διάφορες αποχρώσεις του γαλάζιου χρώματος, το οποίο το Ινστιτούτο Pantone θεώρησε ως ένα από τα πιο μοντέρνα χρώματα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι. Η γαλάζια τζιν ολόσωμη φόρμα, γυναικείο κοστούμι, κοριτσίστικο φόρεμα και tweed σετ συνδυάζονται τέλεια με τα μαύρα αξεσουάρ, όπως το καπέλο jockey, τα σανδάλια με σκρατς, τις μπαλαρίνες με μπαρέτα ή τη φαρδιά ζώνη στη μέση.

Οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές και οι κορυφαίες μάρκες (ευτυχώς) δημιουργούν όλο και περισσότερες νέες τάσεις, δίνοντας προσοχή στις οικολογικές πτυχές τέτοιων δραστηριοτήτων. Αυτός είναι ο λόγος που όλο και πιο συχνά αυτό που ήταν μοντέρνο σε μια σεζόν, συνεχίζει να είναι της μόδας την επόμενη. Ένα από αυτά τα στοιχεία της ντουλάπας που είναι στη μόδα εδώ και χρόνια είναι τα λευκά αθλητικά, τα οποία μπορείς να τα σετάρες εύκολα με σύνολα σε διάφορα στυλ, όπως αποδεικνύουν τα μοντέλα μας από τις παραπάνω φωτογραφίες.

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
new balance, pinko τσαντεσ, σνικερς γυναικεια, αθλητικα παπουτσια παιδικα, γυναικεια πορτοφολια, τσαντεσ ωμου, vans, nike παπουτσια, nike air force 1 γυναικεια, αθλητικά παπούτσια, under armour παπουτσια, guess τσαντεσ, crocs ανδρικα, παπουτσια nike, chiara ferragni bags, γυαλια ηλιου, σακιδια πλατης γυναικεια, airforce, ζωνεσ γυναικειεσ, new balance 327, air force nike, τσαντα ωμου, calvin klein τσαντεσ, ποδοσφαιρικα παπουτσια, τσαντες γυναικειες, nike air force 1, τσαντακια ανδρικα, kurt geiger, γυναικειεσ τσαντεσ, geox παιδικα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close