ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! Ανακάλυψε τις πιο hot τάσεις της σεζόν! ΔΕΣ >


8 ιδέες για δώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε δύο εκδόσεις – τρέντι και διαχρονική

Σε λίγο, στις 14 Φλεβάρη ακριβώς, θα γιορτάζουμε την Ημέρα των Ερωτευμένων. Εάν έχεις το δεύτερο σου μισό, με το οποίο θέλεις να τονίσεις την αξία των συναισθημάτων σας αυτή την ξεχωριστή ημέρα και να την περάσετε με λίγο διαφορετικό τρόπο από όλες τις άλλες μέρες του χρόνου, αξίζει να σκεφτείς για ένα δώρο, που θα φέρει χαμόγελο στο πρόσωπο του παραλήπτη. Γι’ αυτό, σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με 8 ιδέες για δώρα για εκείνη και για εκείνον, που θα ταιριάζουν απόλυτα στο γούστο των ατόμων που ενδιαφέρονται για τη μόδα και τις τάσεις.

Στην παρακάτω λίστα θα βρεις δύο παραλλαγές της ίδιας ιδέας για δώρο: μία που είναι σύμφωνη με τις τρέχουσες τάσεις, και δεύτερη – διαχρονική και σύμφωνη με τη μινιμαλιστική προσέγγιση στη μόδα.

SS 24

Το ανδρικό πουκάμισο είναι μια πολύ καλή ιδέα για δώρο με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο αγαπημένος σου μπορεί να το φορέσει εκείνη την ημέρα για το δείπνο σας (ακόμη και αν θα μείνετε στο σπίτι), και επιπλέον θα έχεις τη σιγουριά, ότι είναι ένα δώρο που θα παραμείνει στην ντουλάπα του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Πουκάμισο με σχέδια

Εάν ο αγαπημένος σου ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις και του αρέσει να εισάγει μοντέρνες λύσεις στην ντουλάπα του, τότε σίγουρα θα του αρέσει ένα ανδρικό πουκάμισο με print. Οι τελευταίες επιδείξεις μόδας δείχνουν, ότι την ερχόμενη σεζόν στα πιο μοντέρνα θα ανήκουν αυτά με αλυσίδες.

Το μοντέλο στην παραπάνω φωτογραφία παρουσιάζει ένα πουκάμισο με σχέδια από τη μάρκα Calvin Klein.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Κλασικό λευκό πουκάμισο

Για τους οπαδούς του διαχρονικού κλασικού στυλ και του μινιμαλισμού, πολύ καλύτερο δώρο θα είναι ένα κλασικό λευκό πουκάμισο από μια επώνυμη μάρκα, που θα επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα κατασκευής του. Είναι ένα δώρο που θα του κρατήσει για χρόνια, και που δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας εμφανίσεων με διαφορετικούς χαρακτήρες.

5596

Τα λευκά πουκάμισο Ralph Lauren είναι μία από τις πιο δημοφιλή παραλλαγές αυτού του στοιχείου της ντουλάπας στον κόσμο.

Το αντίστοιχο διαχρονικό δώρο στη γυναικεία έκδοση, το οποίο θα αποδειχθεί τέλειο για το δείπνο στις 14/02, αλλά θα χρησιμεύει και για χρόνια, είναι σίγουρα το μικρό μαύρο φόρεμα. Και μιλάμε εδώ για ένα ρούχο, το οποίο η αγαπημένη σου θα μπορέσει να το φορέσει πολλές φορές και θα είναι βέβαιη, ότι φαίνεται υπέροχη!

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Μικρό μαύρο φόρεμα με σούρα

Εάν δεν αισθάνεσαι εξοικειωμένος με τις γυναικείες τάσεις, αλλά ξέρεις, πως το αγαπημένο σου κορίτσι τις ακολουθεί τακτικά, αντί την κλασική παραλλαγή του μικρού μαύρου φορέματος διάλεξε αυτή με σούρα. Αυτό είναι ένα ultra-μοντέρνο σχέδιο, το οποίο επί του παρόντος κυριαρχεί στις συλλογές των μεγαλύτερων σχεδιαστών.

Το μικρό μαύρο φόρεμα με σούρα MORGAN είναι μια εξαιρετική ιδέα δώρου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: μικρό μαύρο φόρεμα με σκίσιμο

Οι λάτρισσες του μινιμαλισμού και της διαχρονικής μόδας σίγουρα θα εκτιμήσουν ένα απλό μοντέλο του μικρού μαύρου φορέματος που τονίζεται μόνο από τη γεωμετρική του μορφή. Και μπορείς να είσαι σίγουρος, ότι αυτή η παραλλαγή δεν θα βγει από τη μόδα για τα επόμενα χρόνια.

Το μινιμαλιστικό μαύρο φόρεμα με σκίσιμο Kontatto είναι μια τέλεια πρόταση για τις λάτρισσες του μινιμαλισμού.

Το ανδρικό πορτοφόλι είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ, το οποίο – ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου – θα εκπληρώνει δύο λειτουργίες. Η πρώτη, φυσικά, είναι ότι φυλάει χρήματα και ντοκουμέντα, και η άλλη… ότι θα του υπενθυμίζει την αγαπημένη του κάθε φορά που θα το χρησιμοποιεί. Ως εκ τούτου, αξίζει να του πάρεις ένα δώρο, το οποίο συνδυάζει τη χρησιμότητα και ταυτόχρονα θα είναι ευχάριστο στο μάτι.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Πορτοφόλι από μάρκα on top

Ο κάθε ειδικός των τρεχουσών τάσεων σίγουρα γνωρίζει τη μάρκα FJÄLLRÄVEN KANKEN, η οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα είναι πολύ on top. Αν και είναι διάσημη για τα πολύχρωμα σακίδια πλάτης σε vintage στυλ, η προσφορά της περιλαμβάνει επίσης λειτουργικά ανδρικά πορτοφόλια που θα αποδειχθούν τέλεια ως δώρο με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

5599

Το πορτοφόλι FJÄLLRÄVEN KANKEN θα εκτιμηθεί όχι μόνο από τους ειδικούς τάσεων, αλλά και από τους υποστηρικτές του λειτουργικού στυλ.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Δερμάτινο ανδρικό πορτοφόλι

Το κλασικό μαύρο πορτοφόλι, κατασκευασμένο από φυσικό δέρμα grain leather υψηλής ποιότητας είναι μια φανταστική ιδέα για όλους τους λάτρεις του κλασικού και casual στυλ. Κατά την επιλογή του, εκτός από το design, δώσε προσοχή στον αριθμό θηκών, το οποίο θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες και τις ανάγκες του αγαπημένου σου.

Η Μέριλιν Μονρόε τραγουδούσε, ότι τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Και είχε κάποιο δίκιο σε αυτό, διότι ίσως δεν υπάρχουν τέτοιοι εκπρόσωποι του γυναικείου φύλου, που δεν θα έλαμπαν τα πρόσωπά τους μόλις βλέπουν τα κοσμήματα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να επιλέξεις ένα από διαμάντι, για να είναι ένα επιτυχές δώρο για την Ημέρα των Ερωτευμένων.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Βραχιόλι-αλυσίδα

Οι αλυσίδες κατέκτησαν πρόσφατα τις πασαρέλες. Εμφανίζονται πάνω στα παπούτσια, στις τσάντες, στα ρούχα, αλλά και ως κοσμήματα, σε έντονη έκδοση maxi. Αν το δεύτερο σου μισό αγαπάει τη μόδα, τότε σίγουρα θα εκτιμήσει ένα κόσμημα που αναφέρεται σε αυτή την τάση.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: ΑΠΛΟ ΚΟΛΙΕ

Ένα διακριτικό, μινιμαλιστικό κολιέ με μενταγιόν είναι μια επιλογή για γυναίκες που εκτιμούν το κλασικό στυλ και τις διαχρονικές λύσεις στη μόδα. Ένα τόσο διακριτικό κόσμημα δεν θα χρειαστεί να το βγάζει σχεδόν ποτέ από τον λαιμό της, και κάθε μέρα θα της θυμίζει, ποιος της το είχε χαρίσει.

Οι κάλτσες ως δώρο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. Δείχνουν φροντίδα για την άνεση και την υγεία του αγαπημένου προσώπου, και αν τις επιλέξεις σωστά, θα αποδείξουν την καλή σου γνώση του γούστου του παραλήπτη. Το κλειδί για την επιτυχία είναι να βρεις εκείνες, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα, την όμορφη συσκευασία και σχεδιασμό που ταιριάζει στον παραλήπτη.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Ανδρικές κάλτσες με σχέδια

Την τάση για τις κάλτσες με σχέδια σε ρετρό στυλ την οφείλουμε στη μάρκα Gucci, η οποία εδώ και μερικές σεζόν προωθεί το στυλ που ονομάζεται ως granny ή grandpa chic. Τα γεωμετρικά σχέδια και η τάση colour blocking είναι μια τέλεια πρόταση για κάποιον που είναι εξοικειωμένος με τη μόδα.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Μονόχρωμες κάλτσες από γνωστή μάρκα

Οι απλές, μονόχρωμες κάλτσες από ένα καλό, αναπνεύσιμο ύφασμα, όπως είναι π.χ. το βαμβάκι, είναι ένα διαχρονικό δώρο. Μπορείς να διαλέξεις ένα όμορφα συσκευασμένο σετ, με μερικά ζευγάρια σε διαφορετικά χρώματα.

Το να χαρίσεις στην αγαπημένη σου εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια καλή ιδέα, εάν το επιλεγμένο σετ θα δείχνει σαφώς ότι γνωρίζεις το γούστο και το περιεχόμενο της συγκεκριμένης γυναίκας. Οι λάτρισσες των τάσεων και των streetwear ρούχων σίγουρα θα χαρούν περισσότερο με λιγότερο αιθέρια παραλλαγή. Ενώ οι οπαδοί του κλασικού στυλ θα εκτιμήσουν την εκλεπτυσμένη δαντέλα στο κλασικό μαύρο χρώμα.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Διαφανή εσώρουχα με print

Τα διαφανή υφάσματα είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τα ρούχα, αλλά και για τα εσώρουχα. Αυτά με μονόγραμμα, που επιπλέον διαθέτουν λαστιχάκια με σπορ χαρακτήρα, είναι μια φανταστική πρόταση για τις ειδικούς στις τάσεις.

5605

Το παραπάνω σετ είναι μια μοντέρνα πρόταση από τη μάρκα Pinko.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Μαύρα εσώρουχα με δαντέλα

Οι λάτρισσες του ρομαντισμού, του κλασικού στυλ ή του μινιμαλισμού, οι οποίες δημιουργούν την ντουλάπα κάψουλα, σίγουρα θα είναι πιο ικανοποιημένες με την κλασική παραλλαγή των εσωρούχων – με ένα διαχρονικό σετ με δαντέλα.

5606

Το κλασικό σετ με δαντέλα είναι μια πρόταση από τη γαλλική μάρκα Chantelle.

Τα εσώρουχα ως δώρο για άνδρα με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι επίσης μια πολύ καλή ιδέα. Η επιλογή είναι μικρότερη απ’ ό, τι στην περίπτωση των γυναικείων εσωρούχων, αλλά αυτό σημαίνει μια ευκολότερη απόφαση κατά την επιλογή τους. Ταίριαξε τα μποξεράκια με την ντουλάπα και στις προτιμήσεις του αγαπημένου σου, και σίγουρα θα εκτιμήσει το δώρο σου.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Μποξεράκι με χρυσό λογότυπο

Η τάση logomania συνεχίζει να είναι on top, γι’ αυτό ένα ανδρικό μποξεράκι με σαφές λογότυπο της μάρκας είναι μια πολύ τρέντι πρόταση, όταν πρόκειται για εσώρουχο ως δώρο για την Ημέρα των Ερωτευμένων για εκείνον.

Το μαύρο μποξεράκι με χρυσό λογότυπο Versace είναι ένα τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για έναν λάτρη της μόδας.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Σετ μονόχρωμα μποξεράκια

Τα ανδρικά μονόχρωμα μποξεράκια είναι μια καθολική και διαχρονική πρόταση για τον κάθε ένα άνδρα. Κατά την επιλογή τους, δώσε προσοχή να είναι μια αποδεδειγμένη μάρκα και στο ύφασμα, από το οποίο ράφτηκαν. Το βαμβάκι με ανάμιξη ελαστάνης είναι μια πολύ άνετη παραλλαγή.

5608

Το σετ με ανδρικά μονόχρωμα μποξεράκια Levi’s είναι μια επιλογή υψηλής ποιότητας κατασκευής.

Οι γυναίκες μπορούν να χωριστούν σε εκείνες που αγαπούν είτε τα παπούτσια είτε τις τσάντες, ή… και τα δύο. Ενώ η επιλογή των σωστών παπουτσιών ως δώρο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να είναι δύσκολη (αφού αυτό που έχει σημασία δεν είναι μόνο η εμφάνισή τους, αλλά και η άνεση και αυτό απαιτεί δοκιμασία), μια τσάντα είναι ένα καλαίσθητο και ασφαλές δώρο. Ωστόσο, θυμήσου κατά την επιλογή της να καθοδηγηθείς με το τι έχει η συγκεκριμένη γυναίκα στην ντουλάπα της. Εάν μέσα κυριαρχούν υποτονικά χρώματα και απλά σχέδια, επίλεξε μια καθολική παραλλαγή. Αν η παραλήπτρια ακολουθεί τις τάσεις από τις πασαρέλες, επίλεξε εκείνη που θα είναι σύμφωνη με αυτές.

ΤΡΕΝΤΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Τσάντα τύπου paper bag

Οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα και ακολουθούν τις τάσεις σίγουρα γνωρίζουν, ότι τσάντες τύπου paper bag (δηλαδή αυτές που μοιάζουν με μια διπλωμένη χάρτινη σακούλα, στην οποία οι Παριζιάνες κουβαλάνε τα ψώνια τους) είναι επί του παρόντος πολύ της μόδας. Τις φορούν πολλές δημοφιλείς trendsetters, όπως π.χ. η Leonie Hanne. Επομένως, επιλέγοντας ένα τέτοιο δώρο, θα εκπλήξεις την αγαπημένη σου με τη γνώση των τρεχουσών τάσεων.

5609

Η τσάντα τύπου paper bag σε χρώμα nude είναι η πρόταση από τη μάρκα Gino Rossi.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ: Μαύρη τσάντα χιαστί

Μια απλή μαύρη τσάντα με λογότυπο στο καπάκι είναι ένα must have στη λίστα της κάθε μινιμαλίστριας που κατασκευάζει με συνέπεια μια διαχρονική ντουλάπα κάψουλας. Θυμήσου, ότι τέτοιες γυναίκες πάνω απ’ όλα εκτιμούν τα υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εγγυούνται ότι η συγκεκριμένη τσάντα θα τους κρατήσει για περισσότερο χρονικό διάστημα. Γι΄ αυτό επίλεξε το φυσικό δέρμα.

5610

Η κλασική τσάντα χιαστί από φυσικό δέρμα είναι το μοντέλο από τη μάρκα Zadig&Voltaire.

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Christian Vierig/Getty Images

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
timberland, τσαντεσ χιαστι, all star, skechers, βαλιτσες, oxford shoes, nike, skechers γυναικεια, birkenstock, dr martens, clarks, μοκασινια γυναικεια, tommy hilfiger τσαντεσ, τσαντεσ πλατησ, ρολογια ανδρικα, crocs γυναικεια, veja, converse all star, asics, stan smith, pinko τσαντες, rains backpack, tamaris μποτακια, stan smith γυναικεία, παπουτσια ανδρικα αθλητικα, παιδικα παπουτσια, hispanitas, ανδρικα αθλητικα παπουτσια, air force γυναικεια, τσαντες guess

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close