ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! Ανακάλυψε τις πιο hot τάσεις της σεζόν! ΔΕΣ >


15 χριστουγεννιάτικα δώρα για εκείνον – δες τι μπορείς να χαρίσεις σε έναν άνδρα για τα Χριστούγεννα!

ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για άνδρες - μια γυναίκα δίνει δώρο στον άνδρα, και οι δύο φορούν γιορτινά πουλόβερ
Σε αυτό το άρθρο:

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, και εσύ ακόμη δεν έχεις καμιά ιδέα για δώρο για τον φίλο, τον άντρα ή τον πατέρα σου; Αν ψάχνεις στυλάτα και πρακτικά δώρα, θα τα βρεις σε αυτό το άρθρο. Δες τι θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπο του κάθε άνδρα.

Δερμάτινη ζώνη, πορτοφόλι, ρολόι, ή μήπως ένα ζευγάρι κάλτσες με αστείο μοτίβο; Δες 15 ιδέες δώρων για άνδρες σε κάθε ηλικία.

SS 24

Η ζώνη είναι απαραίτητο στοιχείο στην ανδρική ντουλάπα. Σίγουρα λοιπόν θα είναι ένα πρακτικό χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν άνδρα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στις κομψές και casual ζώνες. Οι πρώτες είναι μια τέλεια επιλογή για τους μπίζνεσμαν και για τους λάτρεις των κλασικών κλειστών παπουτσιών. Οι υφασμάτινες ζώνες θα αρέσουν σε όσους αγαπούν το χαλαρό στυλ, δηλαδή στους λάτρεις των αθλητικών ή πάνινων παπουτσιών. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες για το ποια ζώνη για έναν άνδρα να επιλέξεις, μπορείς να διαβάσεις σε ένα άλλο άρθρο στο blog μας.

Συμβουλή στυλίστα
Αναρωτιέσαι σε τι χρώμα να επιλέξεις την ανδρική ζώνη; Αυτό το αξεσουάρ πρέπει να ταιριάζει με τα παπούτσια. Σκέψου, σε τι χρώμα είναι τα υποδήματα που τα φοράει συχνότερα ο παραλήπτης, και επίλεξε για αυτόν μια ζώνη σε παρόμοια απόχρωση.

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπει το ανδρικό ρολόι. Αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ των fashion icons όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ή ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Όχι μόνο δείχνει την ώρα, αλλά είναι και κόσμημα. Για επιλογή έχεις ρολόγια με μπρασελέ, δερμάτινο λουράκι, με αναλογικό ή ψηφιακό καντράν.

David Beckham με ρολόι στον καρπό του
Photo by Visionhaus/Getty Images

Ένα τέλειο υποκατάστατο ενός κλασικού ρολόι με ψηφιακό ή αναλογικό καντράν είναι το smartwatch, δηλαδή ένα έξυπνο ρολόι, χάρη στο οποίο μπορείς να δεις όχι μόνο την ώρα, αλλά και να ελέγξεις τον καιρό, την υγεία σου, τα μηνύματα και τα email σου. Ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο δώρο σίγουρα θα δώσει μεγάλη χαρά σε έναν λάτρη των γκάτζετ και των σύγχρονων τεχνολογιών. Ποιο smartwatch να διαλέξεις; Δες τον οδηγό μας!

Ο σύζυγος, ο πατέρας, ο αδερφός, ο παππούς ή και ένας φίλος – για τον καθένα από αυτούς ένα νέο πορτοφόλι σίγουρα θα του είναι χρήσιμο. Τα πιο κομψά είναι τα μοντέλα κατασκευασμένα από δέρμα. Οι παραλλαγές από άλλα υλικά, με επιγραφές ή λογότυπα των brands, σίγουρα θα αρέσουν στους πιο νέους κύριους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποιο ανδρικό πορτοφόλι να επιλέξεις για δώρο, θα βρεις σε ένα άλλο άρθρο μας.

Ήξέρες ότι…
Υπάρχει μια δεισιδαιμονία που λέει ότι το να δίνεις σε κάποιον ένα άδειο πορτοφόλι είναι κακός οιωνός. Ακόμα και αν δεν τα πιστεύεις, μπορείς να βάλεις στο πορτοφόλι ένα συμβολικό κέρμα «για καλή τύχη» ή και μια κάρτα με ένα ενδιαφέρον απόσπασμα για οικονομικά θέματα.

Μιά άλλη πρόταση για χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν άνδρα είναι το κλασικό στοιχείο της χειμερινή ντουλάπας, δηλαδή ο σκούφος. Στο epapoutsia θα βρεις μοντέλα σε διάφορα στυλ και χρώματα, από τα οποία σίγουρα θα διαλέξεις τον τέλειο σκούφο για δώρο. Ο κλασικός χειμωνιάτικος σκούφος σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα είναι μια ασφαλής επιλογή που ταιριάζει σε όλους, ανεξάρτητα από το στυλ. Στους ώριμους άνδρες, που καθημερινά προτιμούν την κομψή ένδυση, χάρισε έναν μινιμαλιστικό σκούφο π.χ. της μάρκας Gino Rossi. Και στους λάτρεις των εφηβικών και lifestyle brands μπορείς να δώσεις έναν σκούφο με πρωτότυπο print (π.χ. Vans, New Era) – απαραίτητα με μια μεγάλη φούντα!

Justin Bieber με μωβ σκούφο
Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Λόγω της πρακτικότητας τους, τα γάντια είναι ένα από το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο δώρο για τους άνδρες. Τον χειμώνα οι άνδρες συχνά ξεχνούν αυτό το πολύ σημαντικό στοιχείο του ντυσίματος. Οπότε σίγουρα θα χαρούν αν πάρουν ως δώρο ένα ζευγάρι ζεστά και στυλάτα γάντια. Ποιο μοντέλο να επιλέξεις; Τα δερμάτινα ανδρικά γάντια είναι μια τέλεια επιλογή για αυτούς που αγαπάνε το κομψό και κλασικό στυλ. Τα υφασμάτινα γάντια, π.χ. μάλλινα ή από κασμίρ, θα αρέσουν σε άτομα που προτιμούν το casual στυλ. Ενώ ένς snowboarder θα χρειαστεί γάντια σκι.

Μια άλλη ιδέα για δώρο για άνδρα είναι το ζεστό χειμωνιάτικο κασκόλ. Μπορείς να το χαρίσεις μαζί με σκούφο και γάντια. Στο epapoutsia θα βρεις κλασικά μάλλινα κασκόλ σε ανδρικά χρώματα: μαύρο, μπλε σκούρο, γκρι και καφέ· άνετα και πρακτικά κασκόλ λαιμού από μάρκες όπως DC ή 4F, καθώς και τα πολύχρωμα buff, ιδανικά για προπόνηση και εκδρομές στο βουνό. 

Ψάχνεις μια πιο απλή ιδέα για δώρο για έναν άνδρα; Οι κάλτσες με ένα ενδιαφέρον μοτίβο είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πολλές χαριτωμένες ανδρικές κάλτσες με σχέδια χριστουγεννιάτικου δέντρου ή ταράνδων μπορείς να βρεις στην προσφορά των brands Happy Socks και Rainbow Socks στο. Εάν αυτές οι πρωτότυπες παραλλαγές δεν είναι στο στυλ του παραλήπτη, τότε επίλεξε ένα κομψά συσκευασμένο σετ κλασικών μοντέλων. 

Οι κάλτσες είναι ένα υπέροχο δώρο όχι μόνο για τους άνδρες, όπως μπορείς να διαβάσεις σε ένα άλλο άρθρο στο blog μας.

Μια δερμάτινη τσάντα είναι ένα στυλάτο αξεσουάρ όχι μόνο για επιχειρηματίες, αλλά και για άνδρες που εκτιμούν την κομψότητα και το κλασικό στυλ σε μια καθημερινή έκδοση. Μια ανδρική τσάντα θα χωρέσει το laptop, έναν μικρό εξοπλισμό και τα έγγραφα απαραίτητα για εργασία· ιδανική για επαγγελματικά ταξίδια, στο γραφείο, καθώς και κατά τη διάρκεια των καθημερινών καθηκόντων. Στον online κατάλογο μας θα βρεις ανδρικές τσάντες από γνωστές ποιοτικές μάρκες όπως: Lasocki, Gino Rossi, Wittchen και Puccini.

Κομψά ντυμένος άνδρας που κρατάει μια μαύρη ανδρική τσάντα
Melodie Jeng / Contributor

Οι άντρες που προτιμούν το σπορ στυλ θα είναι ευχαριστημένοι με ένα σακίδιο πλάτης. Θα τους είναι χρήσιμο τόσο για κάθε μέρα, όσο σε ταξίδι και κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας στο βουνό. Στο epapoutsia.gr, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε εξειδικευμένα μοντέλα ιδανικά για πεζοπορία ή παραδοσιακές παραλλαγές με πρόσθετη τσέπη για τον υπολογιστή. Ενώ οι έφηβοι θα το χρειαστούν στο σχολείο ή το κάμπινγκ. Ένα σακίδιο από την εμβληματική μάρκα Doughnut θα είναι τέλειο.

Στον άντρα για τον οποίο ετοιμάζεις χριστουγεννιάτικο δώρο του αρέσει να εξερευνά τα βουνά; Σε αυτή την περίπτωση, τα παπούτσια πεζοπορίας θα είναι μια υπέροχη επιλογή! Προτίμησε ένα μοντέλο από μια μάρκα με φήμη που επιλέγουν οι επαγγελματίες, π.χ. Salomon. Και αν φοβάσαι ότι τα παπούτσια δεν είναι καλή ιδέα για δώρο, διάβασε οπωσδήποτε το άρθρο μας: Παπούτσια ως δώρο – faux pas ή δημιουργική ιδέα;

Χριστουγεννιάτικο δώρο για άνδρες - Ανδρικά ορειβατικά παπούτσια
Τα ορειβατικά παπούτσια είναι το τέλειο δώρο για τους λάτρεις της ορεινής πεζοπορίας. Θα βρεις πολλά δοκιμασμένα μοντέλα στο epapoutsia.gr

Να θυμάσαι επίσης ότι στο epapoutsia.gr έχεις 100 ημέρες για να επιστρέψεις το προϊόν δωρεάν, εάν το δώρο αποδειχθεί ανεπιτυχές.

Οι παντόφλες είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ιδέες χριστουγεννιάτικου δώρου για τους άνδρες. Οι άνδρες σπάνια αποφασίζουν να αγοράσουν παπούτσια για το σπίτι, και όμως είναι πρακτικά. Τη χειμωνιάτικη περίοδο κατα τη διάρκεια των Χριστουγέννων δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από το να χαλαρώνεις δίπλα στο τζάκι με άνετο ντύσιμο και ζεστές παντόφλες. Ποιο μοντέλο να επιλέξεις; Προτίμησε επώνυμες παντόφλες UGG με φυσική γέμιση, οι οποίες όχι μόνο είναι στυλάτες, αλλά παρέχουν και τέλεια θερμική άνεση και σίγουρα θα κρατήσουν στον παραλήπτη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το ταντάκι που είναι στη μόδα εδώ και μερικές σεζόν, είναι μια υπέροχη ιδέα για δώρο για έναν άνδρα. Αυτό το αξεσουάρ θα λύσει το πρόβλημα με τις τσέπες των ανδρικών παντελονιών που είναι υπερφορτωμένες με διάφορα αντικείμενα, ενώ παράλληλα είναι στυλάτο και άνετο. Στο epapoutsia.gr υπάρχουν τόσο σπορ όσο και κομψά μοντέλα. Σίγουρα θα βρεις το ιδανικό!

Μια ευρύχωρη αθλητική τσάντα με γερό λουράκι σίγουρα θα ικανοποιήσει τους άντρες που αθλούνται. Επίλεξε ανάμεσα σε τσάντες δημοφιλών brands όπως Reebok ή adidas και στόχευσε σε ένα μοντέλο στο αγαπημένο χρώμα του παραλήπτη. Στο epapoutsia.gr θα βρεις πολλές ιδέες για δώρο για έναν αθλητή!

άνδρας με αθλητικά ρούχα και μαύρη τσάντα γυμναστηρίου
Μια ανδρική αθλητική τσάντα είναι το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για έναν δραστήριο άνδρα.

Τα αθλητικά παπούτσια είναι η βάση της ανδρικής ντουλάπας. Ταιριάζουν σε άνδρα κάθε ηλικίας και φοριούνται τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Όταν λοιπόν επιλέγεις ένα δώρο για έναν άνδρα για τα Χριστούγεννα, δώσε προσοχή στα αθλητικά της αγαπημένης του μάρκας. Τα πιο δημοφιλή είναι μοντέλα New Balance, Veja, adidas και Nike. Ενώ όταν ψάχνεις για προτάσεις σε κλασικό στυλ, έλεγξε τις παραλλαγές από brands όπως Tommy Hilfiger και Hugo Boss.

άνδρας με casual outfit με χριστουγεννιάτικο πουλόβερ, μαύρο παλτό και κόκκινα αθλητικά μποτάκια nike
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ελπίζω, ότι οι παραπάνω προτάσεις διέλυσαν τις αμφιβολίες σου σχετικά με το τι δώρο για έναν άνδρα να αγοράσεις. Να θυμάσαι, ότι ακόμα κι αν το δώρο αποδειχθεί ακατάλληλο, στο epapoutsia.gr έχεις 100 ημέρες για να επιστρέψεις τα προϊόντα δωρεάν.

Αξίζει να ψάξεις δώρα κατά τη διάρκεια της Black Friday στο epapoutsia.gr. Επισκέψου την ιστοσελίδα μας και κάνε εγγαφή στο newsletter για να μη χάσεις καλύτερες προσφορές!

Το αρχικό κείμενο του άρθρου έχει μεταφραστεί και προσαρμοστεί για τις ανάγκες του blog epapoutsia.gr από τη: Natalia Mitsopoulos
Κάνε εγγραφή στο newsletter μας και... Λάβε 10 ευρώ για την πρώτη σου αγορά!
Ελέγξτε στο κατάστημα
hispanitas, tamaris μποτακια, skechers γυναικεια, παιδικα παπουτσια, ορειβατικα παπουτσια γυναικεια, clarks, crocs γυναικεια, asics, backpack γυναικεια, ugg, dr martens, air force γυναικεια, pinko τσαντες, tommy hilfiger τσαντεσ, nike, tamaris, stan smith γυναικεία, τσαντες guess, all star, timberland, βαλιτσες, skechers, converse all star, παπουτσια ανδρικα αθλητικα, μοκασινια γυναικεια, nike air force, veja, τσαντεσ πλατησ, ρολογια ανδρικα, oxford shoes

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή υπηρεσιών στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Η περαιτέρω χρήση του ιστότοπου σημαίνει ότι συμφωνείτε με τη χρήση τους. περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close